Marjast LauaLejõudmiseni

Kõrtsi talu

Meie saamislugu

Idee

Algus

Kõrtsi talu peremehe 50-ndaks juubeliks olid enda tehtud veinid laual…

Katsetused algasid 2010. aasta paiku. Korilase hingega kaasal sai moosidest küllalt ja kodukandi marjasaak pandi mulksuma. Tummised veinid muutusid külluslikumaks ja seadmed-mahutid suuremaks.

Aastaks 2022 oli talu hoovi kerkinud peremehe töökate kätega tootmishoone. Väljastati aktsiisilao luba. Hobist oli välja kasvanud tootmine.

Marjast Laualejõudmiseni

tutvumiskäik

Tutvumine veiniköögiga ning degustatsioon:
Veiniköögis tutvume veini valmistamise protsessiga.
Degustatsioonil saab maitsta meie toodangut, avastada uusi maitseid.

Degustatsioone ja veinituure saab tellida alates 1. maist.

Väiksema grupi puhul tuleb tasuda 5 inimese maksumus.