Marjast LauaLejõudmiseni
Kõrtsi talu
Meie saamislugu
Idee
Algus
Kõrtsi talu peremehe 50-ndaks juubeliks olid enda tehtud veinid laual…
Katsetused algasid 2010. aasta paiku. Korilase hingega kaasal sai moosidest küllalt ja kodukandi marjasaak pandi mulksuma. Tummised veinid muutusid külluslikumaks ja seadmed-mahutid suuremaks.
Aastaks 2022 oli talu hoovi kerkinud peremehe töökate kätega tootmishoone. Väljastati aktsiisilao luba. Hobist oli välja kasvanud tootmine.
Marjast Laualejõudmiseni
tutvumiskäik
Tutvumine veiniköögiga ning degustatsioon:
Veiniköögis tutvume veini valmistamise protsessiga.
Degustatsioonil saab maitsta meie toodangut, avastada uusi maitseid.
Degustatsioone ja veinituure saab tellida alates 1. maist.
Väiksema grupi puhul tuleb tasuda 5 inimese maksumus.