Suur rabarberi saak
Aitäh sulle, Aet suurepärase veini toormaterjali eest!
Rabarberitega koju
Suur saak sai koju transporditud.
Mahla valmistamine
Purustamine, pressimine ja kõik potid – tünnid kasutusel.
Tünn number 3
Siin mulksus ja küpses vein 9 kuud.
Valmis vein
Pärast filtreerimist sai pudeldatud, karboniseeritud ja korgitud.
Ooteaeg – labor
Laboris tunnistati kõlblikuks, selgusid andmed sildile.
Ooteaeg- sildid
Tooted sai kantud alkoholiregistrisse.
Sildid peale
Aitäh sulle, Häli meie soovide suurepärase kujundamise eest!
Miks käsitöövein?
Iga pudel on saanud tootmise käigus mitu korda pai.
Miks hinnalised?
Iga pudelitäis on valmistatud hingega.