Suur rabarberi saak

Aitäh sulle, Aet suurepärase veini toormaterjali eest!


Rabarberitega koju

Suur saak sai koju transporditud.


Mahla valmistamine

Purustamine, pressimine ja kõik potid – tünnid kasutusel.


Tünn number 3

Siin mulksus ja küpses vein 9 kuud.


Valmis vein

Pärast filtreerimist sai pudeldatud, karboniseeritud ja korgitud.


Ooteaeg – labor

Laboris tunnistati kõlblikuks, selgusid andmed sildile.


Ooteaeg- sildid

Tooted sai kantud alkoholiregistrisse.


Sildid peale

Aitäh sulle, Häli meie soovide suurepärase kujundamise eest!


Miks käsitöövein?

Iga pudel on saanud tootmise käigus mitu korda pai.


Miks hinnalised?

Iga pudelitäis on valmistatud hingega.